avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere sucursala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere sucursala

Data radierii sucursalei este data incheierii pronuntate de judecatorul delegat sau data publicarii in MO?
Cel mai recent răspuns: dandy_mihaela , utilizator 20:56, 6 August 2009
Data radierii este cea pe care a-ti stabilit-o dumneavoastra prin hotararea AGA si Actul aditional, documente care se depun in termen de 15 zile de la data semnarii lor la ORC in vederea inscrierii acestora in Registru si publicarii in M.O. pentru realizarea opozabilitatii fata de terti.
buna seara,
stie cineva cat costa taxa la registru comertului pentru suspendare activiate pe o perioada de trei ani?
multumesc
Aproximativ 150 lei taxa la ORC la care se adauga inca 100-200 lei taxa de publicare la Monitorul Oficial.
se plateste cumva si impozitul forfetar tot la orc pe mai iunie si iulie sau se plateste la financiar
la finante

Alte discuții în legătură

Societati listate pe bursa ContSters71920 ContSters71920 buna seara, speta suma in genul: societate pe actiuni listata la bursa anunta convocarea unei aga pentru modificarea actului constitutiv. aga se desfasoara, se ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)
Depunere aga narcisa iliescu narcisa iliescu In AGA de aprobare a situiatiilor financiare se specifica ca profitul aferent anului 2009 ramane nerepartizat.Aceasta hotarare se depune la ONRC cu ... (vezi toată discuția)