avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua - recuperare permis spaniol luat pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua - recuperare permis spaniol luat pentru alcool la volan

buna ma numesc nicolae si am o intrebare ,in august 2015 am fost luat de langa masina de o patrula de politie fara sa conduc eram sub influienta alcoolului dar nu am condus si domnii politai m-au luat sa imi faca proba de alcoolemie la spital bineinteles ca am respectat organele tarii si iam insotit iei mi-au ridicat permisul de conducere sub pretextul ca am condus ,au trecut mai bine de sase luni si tot am asteptat sa imi vina probele de sange ,e posibil ca dupa sase luni sa imi spuna avocatul meu ca politaiul care mia ridicat permisul sa predea la alt politai cazul meu ,ce trebuie sa fac ca nu mai inteleg nimic eu vin dupa 15 ani de strainatate si permisul meu este spaniol daca ma puteti ajuta cu ceva vasi fi ffoarte recunoscator m-am ales cu dosar penal pentru ca am condus un prieten pana afara si am trecut si pe la masina masina mea era parcata la coltul blocului unde locuiesc multumesc mult:frantic:
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 18:34, 9 Februarie 2016
In astfel de cazuri o atitudine sincera va ajuta cu reducerea limitelor de pedeapsa cu 1/3.
Totusi, daca stiti ca sunteti nevinovat, va trebui sa va construiti o aparare solida si sa aduceti probe in acest sens, deoarece pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului puteti primi o pedeapsa cu inchosoarea de la 1 la 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea sub influenta bauturilor alcoolice feli27 feli27 Unui bun prieten i s-a ridicat permisul de conducere pe baza art 87/5 si anume refuzul de a i se recolta probe biologice.Acesta a condus baut pe un drum ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)
Permis anulat alcoolemie florin3333 florin3333 salut... in urma cu 3 saptamani am plecat intr-o dimineata cu in prieten cu masina el coducea iar eu eram in dreapta... intr-o curba el a intrat intr-o masina ... (vezi toată discuția)