avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Raportare deseuri de catre societatile comerciale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Raportare deseuri de catre societatile comerciale

Exista vreo raportare( anuala sau lunara) pentru o societate comerciala care preda prin contract ambalajele colectate (carton, sticla, menajer, PET-uri) catre o firma de specialitate de colectare deseuri?
Am inteles ca au aparut modificari incepand cu 2016 si in acest sens.
Cu alte cuvinte, o alimentara, bar ori magazin, trebuie sa raporteze undeva deseurile predate catre sa zicem Remat? Sau este suficient sa isi tina propria evidenta?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Societate170 , utilizator 17:04, 15 Aprilie 2016
Cunoaste cineva subiectul?
Doar societatile care colecteaza trebuie sa raporteze? Celelalte societati isi tin doar propria evidenta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deseuri agenti economici andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, O firma este inregistrata in Registrul Producatorilor si Importatorilor de EEE, si, in acest sens, transmite lunar Declaratia privind declararea ... (vezi toată discuția)
Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Apm afm - deseuri rezultate din ambalarea materiilor prime GmLed GmLed Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea problema analizand legea 249 / 2015 si oug 196 / 2005 Reprezint o fabrica (SRL) producatoare de becuri pe tehnologie ... (vezi toată discuția)