am fost pasager intro masina care a iesit in decor rostogolinduse, doar eu si soferul in masina. nimeni si nimic nu a mai fost implicat in acest accident petrecut in jud bihor. exista vreun temei legal prin care sa cer sa mi se faca audierea in localitatea de domiciliu - Timisoara? nu ma consider victima, parte vatamata sau sa am pretentii materiale. cei din bihor insista ca doar la ei se poate face audierea si mi-au trimis si o citatie. nu pot da o declaratie notariala sau ceva la politia rutiera din TM si sa o trimit prin posta?
In speta prezentata, conducatorul auto poate fi acuzat de vatamare corporala din culpa. Va trebui sa va prezentati in fata organelor de cercetare penala pentru a declara ca nu doriti sa depuneti plangere impotriva soferului si ca nu aveti nicio pretentie de la acesta. Daca nu va puteti prezenta la termenul stabilit, trimiteti o declaratie notariala in acest sens, in care sa mentionati motivele pentru care va este imposibila deplasarea.
Dosar accident termen
jony1972
Am facut un accident rutier in data de 1 iulie. Mai precis am intors masina pe un drum in afara localitatii si in timp ce efectuam manevra de intoarcere, venea ... (vezi toată discuția)
Daune
alinacosmina
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic intr-o problema.
Sotul meu a avut un accident luna trecuta din care a rezultat vatamarea corporala a ... (vezi toată discuția)