avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil cumparat prin Prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil cumparat prin Prima casa

Buna ziua,
Care sunt demersurile ce trebuie facute pentru vanzarea unui imobil achizitionat prin Prima casa in anul 2009, deci cu peste 5 ani in urma?
Creditul a fost rambursat anticipat partial, insa mai exista un rest de plata.
De interes este ipoteza in care cumparatorul acceseaza la randul lui un credit pentru cumpararea imobilului.
Ms

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cumparat prin prima casa AlexandruSandu AlexandruSandu Buna Ziua, Ati putea, va rog sa imi spuneti daca pot sa vand un apartament achizitionat prin programul prima casa (2010) dupa un an de la cumparare. Din ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil achizitionat prin credit ipotecar ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua. Recent am achizitionat o casa si terenul aferent prin credit ipotecar. As vrea sa stiu daca (si daca da, cat de usor ar fi) as putea la un moment ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)