avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un magazin cu bijuterii de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un magazin cu bijuterii de argint...si am nevoie de informatii

Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin cu bijuterii de argint,si am nevoie de informatii,referitoare la pasii necesari pentru autorizare...Vreau sa stiu daca eu aduc bijuteriile din China (marcate cu 925),bijuteriile mai au nevoie de alte marcaje ? Daca da,cine trebuie sa le faca ?

Alte discuții în legătură

Marfa adusa din china cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am un magazin mic si doresc sa aduc marfa din China, lucruri mici, stick-uri de memorie, brelocuri bijuterii din argint , placate cu argint, ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde legal bijuterii la targuri de cadouri? Alex V Alex V Buna seara! Ma gandeam la posibilitatea de a achizitiona bijuterii de argint din China pe care sa le revand apoi la diverse targuri de cadouri din Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)