avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii

Buna ziua!
Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ulterior pe un website. Menționez ca accesoriile din argint si pietrele semipretioase le voi lua de la producători/ furnizori si vor fi deja marcate. Mai trebuie sa le duc la ANPC pentru o alta marcare?
Stiti cumva daca am nevoie de vreo autorizatie pentru ANPC/ certificat de calitate sau conformitate?
Principalul cod caen va fi 3212 - Fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metale si pietre pretioase

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 19:49, 6 Septembrie 2022
Buna seara,

Bijuteriile trebuie sa poarte marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase ,care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat, sau marca de garantie proprie.

Pentru alte informatii ,puteti accesa site-ul ANPC: [ link extern ]

Din anul 2018, conform legii, ANPC este instituția din România care autorizează operatorii economici care comercializează obiecte din metale prețioase și unicul organism din țara noastră abilitat să aplice acestor produse marca de stat.
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2022
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii ... GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)
Sunt proaspat pfa si am nevoie sa fac comenzi de marfa din sua/europa tonicat tonicat Buna ziua, sunt proaspat PFA cu obiect de activitate principal 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet si cu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)