avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii ...

Buna ziua!
Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ulterior pe un website. Menționez ca accesoriile din argint si pietrele semipretioase le voi lua de la producători/ furnizori si vor fi deja marcate. Mai trebuie sa le duc la ANPC pentru o alta marcare?
Stiti cumva daca am nevoie de vreo autorizatie pentru ANPC/ certificat de calitate sau conformitate?
Certificatul de garantie trebuie redactat de vreun avocat ?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid un srl - o afacere cu bijuterii GabriellaaB GabriellaaB Buna ziua! Doresc sa deschid un SRL - o afacere cu bijuterii handmade din argint si pietre semipretioase cu vanzare pe retelele de socializare (Instagram) si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)