avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata

am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata,
sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare de 7614lei si 1985lei.doar in rate as putea plati.
Se poate sa imi puie sechestru pe bunurile mobile pe care le am?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:05, 26 Iulie 2024
Pe casă nu, ci pe cota parte. Sau va trebui să ceară partajul și atribuirea imobilului în proprietatea dvs. Nu vor face toate astea dacă aveți salariu, vor pune poprire pe 1/3 din salariul lunar.
Mie deși mi se oprise din salariu 1/3 executorul tot mi-a trimis sechestru pentru imobil și autoturism.

IMicro Bucuresti a scris:

Pe casă nu, ci pe cota parte. Sau va trebui să ceară partajul și atribuirea imobilului în proprietatea dvs. Nu vor face toate astea dacă aveți salariu, vor pune poprire pe 1/3 din salariul lunar.

In teorie Codul asa spune, in practica nu vad temeiuri, din ce spune omul, sa se faca executare imobiliara, nu reiese nimic, nici macar vreo rea-credinta. Fiecare caz este insa diferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este suma minimă pentru executare silită imobiliară? ... Ionica Porumbel Ionica Porumbel Care este suma minimă pentru executare silită imobiliară? Baza legală. (vezi toată discuția)
Executare silita contract consumatie DDvv DDvv In cazul in care s-a incheiat contract autentificat de consumatie, creditorul poate urmari si bunurile imobile ale debitorului? Fara a se specifica in mod ... (vezi toată discuția)
Executare silita apartament luat cu credit de nevoi personale adinkaa adinkaa in cazul in care iau un creduit de nevoi personale negarantat cu apartamentul, exista vreo situatie in care banca poate sa-mi ia aparatamentul? (vezi toată discuția)