Unde se trimit in debit procesele verbale ale contravenientilor straini? m-am saturat sa dau avertismente pentru cetatenii straini daca nu achita pe loc amenda contraventionala. Exista solutie pentru acest esec al sistemului? cetatenii straini scapa?
Buna ziua,
Amenzile primite inafara tarii (cel putin de UE stiu eu), ajung in tara exact la adresa destinatarului-contravenientului si trebuiesc achitate. Nu vad de ce n-ar fi la fel si pentru cetatenii straini care savarsesc contraventii la noi....aveti cunostinta de faptul ca nu se intamppla asa in practica?
Buna ziua,
IGPR trimite la primaria noastre toate procesele verbale de contraventie incheiate pe Autostrada Transilvania pentru cetatenii straini, daca nu achita pe loc amenda contraventionala, chiar daca nu au domiciliul in comuna.Cine are sarcina legala de a urmarii amenzile cetatenilor straini?
cu respect
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016 oxi, utilizator
Amenda de circulatie
ATE20
Buna seara, astazi am venit pe autostrada, iar pe un pod statea un ford fiesta, neinscritionat, posibil radar, iar eu aveam aproximativ 145 km/h in bord, se ... (vezi toată discuția)