avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren agricol neintabulat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren agricol neintabulat

Bunaziua.As vrea sa stiu cum se poate intabula un teren agricol?Din cate am inteles daca de exemplu intr-o tarlaua sunt 5 parcele si eu am doar o parcela ca sa o intabulez pe a mea trebuie sa le intabuleze si ceilalti?daca nu eu nu pot?am inteles ca acum legea asa spune.va rog sa imi daca un raspuns.multumesc
Cel mai recent răspuns: OMC , utilizator 16:17, 3 August 2009
Nu este adevarat. Apelati la un inginer cadastrist care va va furniza toate detaliile de care aveti nevoie.
Cu titlul de proprietate si actul de identitate, precum si certificatele de mostenitor daca sunteti beneficiarii unei succesiuni , mergeti la cadastrist si acesta va face dosarul cadastral(masuratori , schite 1/500, 1/2000). Se achita taxele si dosarul vizat de oficiul cadastral merge direct la cartea funciara pentru intabulare. B-)
SUCCES!
:)
Nimeni nu poate sa fie obligat sa se intabuleze. Si nu exista nici un temei legal sa vi se refuze intabularea , daca doriti sa va intabulati. Luati legatiura cu un inginer cadastral....si acesta va rezolva problema.
va multumesc mult .eu am intrebat unde se plateste impozitu si mi-au spus asa cum am scris in mesaj.de aceea eram preocupata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen odificare titlu de proprietate popc popc Buna ziua, As dori sa aflu care este perioada maxima(zile/luni) in care Prefectura /Comisia Judeteana pentru aplicarea Fondului Funciar trebuie sa modifice ... (vezi toată discuția)
Suprapuneri cadastru cioarec carmen cioarec carmen Tatăl meu are 2 ha teren arabil aflat într-o tarla mai mare pentru care nu s-a făcut documentaţia cadastrală cu mijloace de măsurare digitale.Din câte ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)