avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

O sa incerc sa rezum cat mai concis problema cu care ma confrunt.
Acum trei saptamani am facut dosarul pentru accesarea unui credit de la Banca Transilvania , dupa analizarea lui, am primit raspunsul ca toate actele sunt in regula dar ca nu imi pot da banii deoarece figurez la biroul de credit cu 2 buline datorate de 2 intarzieri ale platii . Am aflat ca am fost inscris acolo de Banca Raiffeisen la care am avut un credit anterior. Mentionez ca in fiecare luna am platit rata in aceasi data de 13 ( fara nici o intarziere ) . Norocul meu a fost ca am pastrat chitantele si am putut demonstra cu acte ca nu a fost vorba de nici o intarziere in datile despre care era vorba. Doamnele de la sucursala unde am efectuat platile mi-au argumentat ca ar fi fost o diferenta de 3 lei intre sumele achitate si sumele datorate pe lunile respective. Mentionez de asemenea faptul ca nu am fost sunat sau notificat in nici un fel despre acei 3 lei pe ei sustin ca ii datoram. Adica eu am fost introdus acolo cu buline pentru o suma pe care nu m-au anuntat niciodata ca ar mai trebui sa o platesc ( nici cand am efectuat plata, nici dupa nu am fost sunat/avertizat ).Sincer eu am impresia ca au facut ele ceva invarteli pe acolo si incearca cumva sa se acopere. Am depus acum o cerere catre conducerea bancii unde am explicat toata situatia. De acolo am primit un raspuns incredibil de la departamentul lor juridic , in loc de o incercare de rezolvare cat mai rapida a situatiei mi s-a spus ca au dreptul 30 de zile sa analizeze si sa vada. Acum eu nu pot accesa creditul de la Transilvania pana nu se rezolva situatia aici si sunt blocat deoarece aveam nevoie de bani pentru o achizitie importanta. De asemenea, salariul meu este unul variabil, in functie de performante, si as putea risca ca pe o luna urmatoare sa nu ma mai incadrez pentru a accesa aceasta suma. As vrea sa stiu ce pasi as putea face pentru a soma banca Raiffaisen sa se grabeasca si daca pot cere daune morale pentru ceea ce s-a intamplat ?

Alte discuții în legătură

Inca in biroul de credit jovi_jo jovi_jo Buna ziua,am si eu o problema cu Raiffaisen bank.Am avut o deschidere de cont pe care am achitat-o in data de 04.04.2014,saptamana trecuta am facut o cerere ... (vezi toată discuția)
Datorie kruk MihaiDG MihaiDG Buna ziua. In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)