Buna ziua.
In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei de 1100 lei, in urma unui imprumut facut la Raiffeisen in 2005. Creditul a fost achitat in 2006-2007 dar nu am pastrat chitantele...Dubios este ca nu am fost contactat de Kruk pana nu am facut eu solicitarea. Ce ar trebui sa fac in continuare?
O sa merg la banca pentru lamuriri.
Am primit un mail de la Kruk de notificare.
In pdf scrie ca : Grup Ama a cesionat pe 30,09,2017 in favoarea Investcapital creanta avuta impotriva dvs. cu nr dosar de dauna....din data de 10,06,2005, care este rezultatul neplatii la scadenta a ratelor aferente contractului de creditincheiat intre dvs si Raiffeisen si asigurat de Grupama...
La Raiffeisen mi s-a spus sec "nu apareti cu nimic la noi"...Oricum, creditul din 2005 a fost pe 24 de luni. deci, scadent 2007.
Alta problema a aprut:
In ianuarie 2017, in urma unor intarzieri a platii ratelor a doua credite, am facut un acord cu banca Ideea si am platit intr-un Cont Colector. Am fost informat in decembrie de catre banca , ca unul dintre credite a fost cesionat catre Kruk. Suma aproximativ 6300 lei.
Am sunat la Kruk si mi-au zis ca a fost cesionat in luna octombrie 2017. Suma de plata 9300 !
Nu trebuia sa fiu instiintat despre cesiunea creditului in octombrie?
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?