avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura de urmat in cazul platii unor sume catre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura de urmat in cazul platii unor sume catre copii

buna seara.doresc sa va supun atentiei urmatoarea speta: un copil de 10 ani(insotit de un parinte) este selectat pt.o sedinta foto articole de imbracaminte,incaltaminte.i se spune ca va pastra hainele cu care pozeaza si ca va fi platit pt.acea sedinta foto.intrebarea pe care si-o pun parintii este cum va fi platit copilul de 10 ani (nu are drept de munca) iar aceste venituri trebuie declarate cumva.nu s-a incheiat intre parti decat o conventie in care nu se specifica despre plata unor sume.va rog mult precizari despre cum se procedeaza corect in aceasta situatie. multumesc.

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensia de intretinere in bani a minorului care locuieste cu ambii parinti, fara ca acestia sa fie despartiti in fapt CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se ridica intrebarea daca minorul are dreptul la 1/4 din veniturile parintilor daca acestia se inteleg in acest sens, fara ca acestia sa fie despartiti in ... (vezi toată discuția)
Interzis accesul in interiorul gradinitei. ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog frumos? ... Amena33 Amena33 Buna seara,ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog frumos? Am copilul inscris la gradinita de stat(8ore),pe perioada pandemiei la fiecare grupa era alocat ... (vezi toată discuția)
Situație Claudiu Mușat Claudiu Mușat Sunt căsătorit de 12 ani cu soția mea , având împreună o fetiță de 5 ani. Soția mea pe fondul unor probleme de natură psihologică ( zic eu, ca să ... (vezi toată discuția)