avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Interzis accesul in interiorul gradinitei. Ma puteti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Interzis accesul in interiorul gradinitei. Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog frumos? ...

Buna seara,ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog frumos? Am copilul inscris la gradinita de stat(8ore),pe perioada pandemiei la fiecare grupa era alocat un program de sosire/plecare.sosire7:20-7:40(prescolarul find preluat de doamnele educatoare si condus in sala de curs),plecare 16:10 -16:30 prescolari sant cobrati din sala de curs pe un holulet unde este foarte cald24 de grade) imbracati in haine groase si asteapta sa fie preluati de catre parintii, parintii neavand acces in institutie. 2 ani de zile nu am avut nici macar o sedinta cu parintii,nici consiliere .O data cu ridicarea stari de alerta institutia a hotarat prin sedinta pastrarea acestor masuri. Intrebarea mea este: intitutia are dreptul sa-mi interzica accesul in interior acesteia.
Tin sa precizez ca as respecta niste reguli stricre de igiena masca,dezinfectat,protectie incaltaminte.

Alte discuții în legătură

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca se poate ... Amena33 Amena33 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca se poate face ceva in urmatoarea situatie: la inceputul anului scolar am fost informati ca si anul acesta ... (vezi toată discuția)
Uniforma obligatorie/mersul la baie in timpul orelor SperSaAjungJudecator SperSaAjungJudecator Buna seara! Sunt elev in clasa a X-a la un liceu teoretic din Iasi, la profil stiintific. (Nu are vreo relevanta doar am vrut sa ma prezint) In scoala, ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauze abuzive? dansastro dansastro Buna ziua, Pentru juristii activi in forum am rugamintea sa citeasca modelul de contract de mai jos si sa exprime un punct de vedere avizat privind ... (vezi toată discuția)