avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca se poate ...

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un sfat legal daca se poate face ceva in urmatoarea situatie: la inceputul anului scolar am fost informati ca si anul acesta prescolari vor fi preluati de la intrare(sosire)in institutie si condusi de catre doamnele educatoare la clasa de curs,la plecare la fel,parinti ne avânt acces in institutie,atat scoala cat si gradinita de care aprtinem sant conduse de aceelas Domn Director,dansul avânt copilul in aceiași grupa cu copilul meu.zi de zi noi parinti asteptam sa preluam copiii din curtea gradinitei,dar Domnul Director trece pe langa noi,intra in institutie merge clasa de grupa si preia copilul,parasind institutia,noi de multe ori,inca asteptand sa ii preluam. Intrebandu-l pe acesta,noi de ce nu putem sa ne bucuram de privilegiul acesta,sa conducem copiii la sala de gupa si sa ii preluam de la sala de grupa,raspunsul Dansului a fost ca el este Domnul Director. Mi se rupe sufletul in fiecare zi cand copilul meu ma intreaba,de ce Domnul Director poate,sa insoteasca copilul pana la sala de grupa(sosire/plecare)si eu nu pot,de ce il las la intrarea in institutie.

Alte discuții în legătură

Interzis accesul in interiorul gradinitei. ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog frumos? ... Amena33 Amena33 Buna seara,ma puteti ajuta cu niste raspunsuri va rog frumos? Am copilul inscris la gradinita de stat(8ore),pe perioada pandemiei la fiecare grupa era alocat ... (vezi toată discuția)
Supravegherea minorilor în învățământul primar sab-ina sab-ina Bună seara! Vă supun atenției următoarea situație. În învățământul primar, art. 162, alin. (7) din Regulamentul de organizare și funcționare ... (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)