avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Conditii speciale de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Conditii speciale de munca

Buna ziua,

O intrebare:
Munca in Iraq conform decretului 112/1965 art 1 litera C se incadreaza in Gr 1 de munca sau in conditii speciale de munca?
Am lucrat 7 ani in Iraq ca inginer si mi s-a acordat grupa a II-a

Alte discuții în legătură

Obtinerea incadrarii in gr. i de munca pentru perioada lucrata in strainatate in conditii deosebite CosticaV CosticaV Buna ziua, As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat in urmatoarea problema: Sunt pensionat din 2011 si la iesirea la pensie am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Calculul vechimii pentru grupa i si ii de munca cumulate savuvirgil savuvirgil De ex. am o adeverinta de1 an si 9 luni de gr. 2 a conform Ord.50/1990 si HG 1223/1990 si o alta adeverinta pentru aceeasi perioada conform Decretului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am 62 ani si 4 luni si stagiul complet de cotizare ... Kyrcea Kyrcea Buna ziua Am 62 ani si 4 luni si stagiul complet de cotizare de 34 si 7 luni. Am lucrat cu grupa a doua 16 ani si 5 luni. Pot cumpara cele 5 luni pentru a ... (vezi toată discuția)