Am un PFA platitor de TVA si cu ocazia ultimei inspectii fiscale partiale din partea inspectorilor ANAF, mi-au fost "date jos" toate facturile cu intretinerea autoturismului si a computerului, pe motiv ca n-am in spatele facturilor, devize sau ordine de reparatii. Mentionez ca am contract de comodat pe auto si computerul a fost achizitionat pe PFA si inregistrat in registrul inventar.
In acest caz, intrebarea mea catre dvs. este: o factura de prestari servicii si piese, nu este deductibila daca nu are un deviz in spate? Nu este suficient sa depun contabilei factura si chitanta (bonul fiscal) aferent unei reparatii?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.