avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Raspuns de la ANAF la cerere de restituire taxa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Raspuns de la ANAF la cerere de restituire taxa poluare!!

Buna ziua,
Am depus si eu in decembrie 2015 o cerere la ANAF pentrun restituirea taxei de poluare platita pe 20.12.2010
Am primit acest raspuns si nu inteleg nimic!!
Ma puteti ajuta sa ma lamuresc daca primesc banii inapoi?!
Am depus cererea pe art.12 din ordonanta nr.40 din 26.08.2015 si spun ca cererea mea se claseaza pana la aparitia Procedurii !!
Ce vor sa spuna cu acest raspuns?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2016
bazarul, utilizator

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Draft cerere restituire taxa de prima inmatriculare pentru anaf! bazarul bazarul Buna ziua, Va rog frumos daca poate cineva sa ma ajute cu un ,,Draft cerere restituire taxa de prima inmatriculare pentru ANAF''! Doresc sa depun luni la ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto SzAlex SzAlex La data de 11 ianuarie 2013 am achitat taxa auto;in anul 2014 am pierdut procesul la Curtea de Apel. In anul 2016, pe cale administrativa am primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)