avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru/confiscare a proprietatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru/confiscare a proprietatii

Teoretic vorbind, daca as fi dator statului si mi-ar veni sa imi confiste bunurile pot confisca si bunurile fratelui meu?

Sa va explic. Stau impreuna in acelasi apartament cu fratele meu. Apartamentul e pe numele fratelui meu, si practic si bunurile din casa, adica eu nu posedez nimic din casa sau nimic nu e pe numele meu. Ca proprietate pe numele meu am doar un scooter si un cont bancar.

Daca statul ar veni sa imi ia bunurile, le poate lua si pe cele ale lui fratemiu sau numai eu sunt responsabil pentru datoriile mele?

(ex: in sensul ca desi apartamentul e pe numele fratelui, statul nu poate confisca apartamentul din cauza mea?)

Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2016
iOnel78, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:22, 14 Februarie 2016
Nu, bineinteles ca nu raspunde fratele cu bunurile lui pt datoriile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info sechestru elena_31 elena_31 Buna seara,si mii de scuze ca intervin si eu cu o intrebare in acest forum,poate exista cineva care poate sa ma lamureasca in vre-un fel. Locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire pvb pvb Buna ziua . Va deranjez cu o intrebare legata de o problema juridica si fiscala . Tatal meu impreuna cu fratele sau au mostenit ,si au act de proprietate , ... (vezi toată discuția)
Divortata, dar mostenitoare cu drepturi depline!!! revenire cojocaruconstanta cojocaruconstanta Revin cu problema care am ridicat-o in 27 sept. 2011 si anume fratele meu, casatorit in anul 1978, a divortat in 1994, fara urmasi, dar conform hotararii ... (vezi toată discuția)