avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Carti proprii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Carti proprii

Buna ziua,
Sunt autor de culegeri de matematica pe care le tiparesc cu ISBN prin edituri recunoscute si imi platesc singur toate cheltuielile de publicare. Cum as putea sa-mi vand cartile legal? Trebuie sa declar la primarie (financiar) ca o sa realizez venit, chiar daca eu intentionez macar sa-mi scot cheltuielile facute cu publicarea acestor carti?
Cel mai recent răspuns: ContSters241292 , utilizator 15:33, 23 Februarie 2016
Buna ziua,
Chiar nimeni nu-mi poate raspunde la intrebarea pusa? E atat de complicat, oare? Va rog respectuos, totusi, sa ma lamuriti cum ar trebui sa procedez sa fiu in legalitate cu vanzarea acestor carti proprii.
Chiar nu pot primi raspuns la o intrebare???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri legale din publicarea unei carti Gabriel50 Gabriel50 Buna ziua, Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Drept de autor publicare carte - condiþii de publicare bebibebo bebibebo Sunt persoana fizica. Am scris o carte pe care o public cu ajutorul unei edituri. tehno-redactarea am facut-o singura, editura ocupandu-se numai de tiparirea ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune neexcusiva, drepturi de autor, impozit DeliaPetrescu DeliaPetrescu Buna ziua, am un SRL prin care tiparim carti in regia autorilor. Practic noi nu functionam ca o editura. Desi furnizam toate serviciile de editare carte ... (vezi toată discuția)