avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale IMPOZIT/ CLADIRE-TEREN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

IMPOZIT/ CLADIRE-TEREN

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca , pe sediul social al unei persoane juridice , unde nu se desfasoara nici o activitate deoarece firma are punct de lucru unde isi desfasoara activitatea, unde plateste utilitati precum curent , gaze, chirie, etc, trebuie facuta evaluare pentru stabilirea imp./cladire - teren, daca sediul social se afla la o casa la curte
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozitul pe cladire pentru pers . fizice cu proprietati rezidentiale si sedii de firma elenabpopescu elenabpopescu Asi vrea sa stiu care va fi impozitului pe cladire (rezidentiala) daca la adresa respectiva are sediul si o societate comerciala . Cheltuielile cu utilitatile ... (vezi toată discuția)
Aprobare vecini pentru deschidere punct lucru. cel_duma cel_duma La capatul gradinii mele, unde a fost o casa particulara o firma si-a stabilit sediul social, bineneteles fara acordul nici unui vecin. Mentionez ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Sediu social în locuință mixtă, fără desfășurare de activitate economică trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua! Am o firma cu sediul in apartament. Nu desfasoara activitate economica la sediu. Doresc ca in locul contractului de comodat sa fac contract de ... (vezi toată discuția)