avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... suspendare asigurare santate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

suspendare asigurare santate

Sunt cadru militar pensionat medical cu gradul III, din cate stiu cu drept de munca, de curând m-am angajat pe contract individual de munca partial de 2 ore pe zi, când m-am dus la farmacie sa-mi cumpar reteta compensata mi s-a spus ca nu mai sunt asigurat la casa de sanatate, am intrat pe saitul casei de asigurari de sanatate si am verificat si intradevar apar cu card de sanatate dar neasigurat
Am intrebat angajatorul ce fel de contract de munca mi-a incheiat si mi-a spus ca mi-a incheiat ..contract de munca cu timp partial'' pentru 2 ore..
Cum trebuie sa procedez sa devin din nou asigurat?

Alte discuții în legătură

Apar ca neasigurat la cass AndinBMA AndinBMA Buna seara Sunt pensionat pe caz de invaliditate gradul III si de la inceputul lunii ianuarie mi-am gasit de lucru un part time de 2 ore pentru care s-a ... (vezi toată discuția)
Obligativitate achizitionare semnatura digitala. Rouge Rouge Buna ziua, sunt o farmacista angajata in cadrul unui lant de farmacii. De curand, Consiliul de administratie al firmei a decis ca toti angajatii farmacisti sa ... (vezi toată discuția)
Angajare gabihob gabihob Un fost cadru militar pensionat cu Ordonanta se poate angaja cu contract de munca partial la o firma cu capital integral privat? (vezi toată discuția)