avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Apar ca neasigurat la CASS
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Apar ca neasigurat la CASS

Buna seara
Sunt pensionat pe caz de invaliditate gradul III si de la inceputul lunii ianuarie mi-am gasit de lucru un part time de 2 ore pentru care s-a incheiat un contract.Mentionez ca in aceeasi luna ianuarie am avut si reevaluarea medicala care s-a finalizat la sfarsitul lunii cu decizia de pastrare a gradului de invaliditate.
In urma cu trei zile am mers la medicul de familie si am ridicat retetele fara nicio problema desi, am inteles eu au fost ceva probleme de sistem. Astazi insa am avut surprinderea ca la farmacie,dupa introducera cardului de sanatate in cititor,sa ii apar farmacistei ca neasigurat.
Aveti idee unde ar fi hiba?....am inteles ca s-ar schimba datele problemei cand s-ar cumula pensia cu un venit....ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2016
AndinBMA, utilizator
Cel mai recent răspuns: AndinBMA , utilizator 16:29, 16 Februarie 2016
1. In calitate de pensionar sunteti asigurat si daca aveti si salariu si daca nu aveti si salariu.

2. Ar trebuie sa va adresati CJAS sa vada unde este greseala.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare asigurare santate elenabugeac elenabugeac Sunt cadru militar pensionat medical cu gradul III, din cate stiu cu drept de munca, de curând m-am angajat pe contract individual de munca partial de 2 ore ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum sa procedez in speta urmatoare. ... RaulPop29 RaulPop29 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cum sa procedez in speta urmatoare. Am cumparat de la farmacie un gel cu abtibiotic pentru ureche baietelului meu de 5 ani. ... (vezi toată discuția)
Trecerea intr-un alt grad de invaliditate ContSters278009 ContSters278009 Am pensie de invaliditate gradul III, iar de o luna mi s-a descoperit inca o problema de sanatate .Am avut o tumora pulmonara , de care am fost operat neavand ... (vezi toată discuția)