avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... trecerea intr-un alt grad de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

trecerea intr-un alt grad de invaliditate

Am pensie de invaliditate gradul III, iar de o luna mi s-a descoperit inca o problema de sanatate .Am avut o tumora pulmonara , de care am fost operat neavand alta alternativa. Diagnosticul a fost tumora pulmonara LSS ( operat- lobectomie stg. sup. atipica). Asta pe langa celelalte diagnostice de la invaliditatea de gradul III.
Cu acest din urma diagnostic ,pot sau nu sa solicit incadrarea in gradul II de invaliditate, sau intr-un grad de handicap . deoarece sunt enorm de multe chieltuieli si plamanul nu mai este intreg si sanatos. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:03, 5 Noiembrie 2014
Cu actele medicale pe care le aveti mergeti din nou la Comisia de expertiza medicala de pe langa Casa de Pensii si ea va hotari daca va mentine sau va modifica gradul de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru persoane cu handicap ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,mama mea este pensionara iar saptamana trecuta a fost operata de tumora la rect,iar de acum este purtator de stoma permanent.vroiam sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sorinaga sorinaga In luna aprilie 2013, am fost diagnosticat cu tumora renala dreapta, carcinom cu celule renale papilar tip 2, trombi tumorali vena cava inferioara, iar in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru un copil cu handicap din nastere tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Am un baiat cu handicap gr.II, handicap dobindit din nastere. A fost operat la 6 saptamini de un rinichi polichistic, tumora inghinala (am lucrat in ... (vezi toată discuția)