avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adaugare coduri CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adaugare coduri CAEN

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dumneavoastra :frantic:
Am un pfa infiintat cu un singur cod caen in domeniul imobiliar - prestari servicii si doresc sa mai adaug unul sau chiar doua coduri caen (unul pentru handmade/ comert probabil - respectiv tot ce tine de intreaga gama de papetarie pentru nunti, botzuri etc) cat si unul pentru aranjamente florale.
Am nevoie de un singur sfat, ce trebuie sa fac pentru a adauga aceste coduri caen? Mentionez ca nu am nici un certificat, diploma in acest caz.
Cineva imi spunea de o declaratie de notorietate. are vreo legatura?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)
Pfa, cum mai multe domenii de activitate, ce coduri caen sa aelg? andr31 andr31 Doresc sa infintez un PFA cu urmatoarele domenii de activitate: 1. grafician , adica sa pot efectua: editare photo, editare poze de nunta, afise , ... (vezi toată discuția)
Pfa închidere corturi nunti AlexandraS. AlexandraS. Buna seara ! As dori sa deschid un PFA in domeniul inchierii de corturi mobile (cu mese , scaune , aranjamente florale etc. ) pentru diferite evenimente ... (vezi toată discuția)