avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA închidere corturi nunti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA închidere corturi nunti

Buna seara !
As dori sa deschid un PFA in domeniul inchierii de corturi mobile (cu mese , scaune , aranjamente florale etc. ) pentru diferite evenimente (nunti, botezuri etc.) si as dori sa stiu ce coduri CAEN ar trebui sa folosesc .
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa Katiusha Katiusha Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o intrebare? Am un pfa prin care inchiriez diferite aranjamente florale pentru evenimente (nunti, botezuri etc) Cu ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen Doriananan Doriananan Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra :frantic: Am un pfa infiintat cu un singur cod caen in domeniul imobiliar - prestari servicii si doresc sa mai ... (vezi toată discuția)