avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat PFA

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la o intrebare?
Am un pfa prin care inchiriez diferite aranjamente florale pentru evenimente (nunti, botezuri etc) Cu clientii inchei contract de inchiriere si le ofer chitanta pe valoare contractului. Pana in acest moment am lucrat doar cu persoane fizice.
Este necesara si casa de marcat in 2018?
Cel mai recent răspuns: Katiusha , utilizator 13:04, 21 Noiembrie 2018
Ca si pana acum si de acum in colo va va trebui casa de marcat pentru aceasta activitate.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)
Ce forma juridică potrivită ar fi srl sau pfa? MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa ofer spre închiriere decorațiuni (panou, arcada, aranjamente florale) pentru evenimente (nunți, botezuri etc) - ma puteți sfătui ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)