avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru spalatorie auto pe submasura 6.2 ?

Buna ziua! Doresc sa obtin finantare nerambursabila pentru a infiinta o spalatorie auto pe submasura 6.2 in judetul Ilfov, dar cat mai aproape de Bucuresti , de preferat aproape de un complex rezidential. Consider ca in zonele de case ,in mediul rural majoritatea oamenilor isi spala masina in propria curte, si nu as avea prea multi clienti. Deoarece nu detin teren, cu 50000 euro cat se da la submasura 6.2 , am sanse sa cumpar 50-100 metri patrati de tren si sa infiintez o spalatorie cu 2 rampe clasica sau la jeton ? Ce suprafata minima e necesara pentru spalatorie cu 2 rampe ? Ce imi recomandati: clasica sau la jeton ? Ce avize si autorizatii sunt necesare ? Cat costa o asemenea investitie ? E obligatoriu sa existe canalizare sau e ok si cu fosa septica pentru apa folosita? Costa mult vidanjarea ? E profitabila aceasta activitate ?

Alte discuții în legătură

Infiintare spalatorie auto mihai15 mihai15 care sunt conditiile fizice necesare construirii unei spalatorii auto (vezi toată discuția)
Distanta haznalelor de constructii e001 e001 vreau sa construiesc o hazna si nu stiu distanta prevazuta de lege pt a nu afecta casa vecinului care este aproape de hotar.daca am sapat la doi metrii de ... (vezi toată discuția)
Fosa septica mare langa casa in cosmopolis gadget_1981 gadget_1981 Ma confrunt cu o situatie delicata si as dori un sfat. Am achitat avansul pentru o casa in cosmopolis, casa fiind ultima care va fi construita in complex. Ea ... (vezi toată discuția)