avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare apartament

pt. intabularea apartamentului in care stam si detinem titlu de proprietate, ce am cumparat in 1986 de la stat, ni s-a cerut de catre un notar un document numit "Declaratie de atribuire teren" emis de SCCTI, ce costa 312 RON.
Pe site-l [ link extern ] .
Mi se pare dubios si faptul ca biroul SCCTI in orasul nostru (resedinta de judet) se afla in incinta unui hotel mic, particular.
Chiar e nevoie de acest document?
Astepta parerea dvs. multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Pentru a dona o parte dintr-o suprafata cu titlu de proprietate trebuie intabulata toata suprafata ? zumzi2 zumzi2 O ruda are un titlu de proprietate format din cateva parcele, din care cu multi ani in urma a donat o parcela, si nu imi dau seama daca au fost intabulate ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu proprietate teren nadja nadja Intrebarea mea este: se poate invoca in instanta uzucapiunea pentru obtinerea dreptului (titlului)de proprietatate asupra unui teren? Speta este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu un singur mostenitor rusu_florin rusu_florin Buna ziua! Incercând să fac intabulare pe casa și terenul aferent, m-am confruntat cu următoarea problemă: -în urma decesului bunicilor s-a făcut ... (vezi toată discuția)