avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune parti sociale fara prezenta administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune parti sociale fara prezenta administratorului

Buna ziua,
detin 2 parti sociale/10% dintr-un srl. Doresc sa cesionez totul unui tert. Administratorul refuza semnarea Hotararii AGA si Actul Constitutiv actualizat ptr a putea fi depuse la ORC. Nu am datorii fata de firma si nici alte probleme, dimpotriva, firma imi datoreaza cateva mii de lei, ca urmare a unui act de creditare prin care eu am imprumutat firma cu o suma de bani , pe care trebuie sa ii primesc inapoi cel mai tarziu in decembrie 2017. Doresc sa cesionez fara a cere banii acestia inaintea datei scadente.
Ce trebuie sa fac ca sa pot cesiona indiferent de dorintele administratorului firmei ??
Am dedus refuzul administratorului, intrucat l-am chemat la semnarea actelor si mereu amana sub diferite pretexte - firma tine de ORC Bucuresti, iar el domiciliaza in alt judet.
Adaug ca eu domiciliez in Bucuresti si la momentul investirii lui ca administrator(anterior am fost eu timp de 10 ani) - a semnat o imputernicire ptr mine ptr a reprezenta societatea la ORC, pe durata mandatului lui de administrator, acest mandat expirand la 1 ian 2018.
mariamarinescu2011@gmail.com
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2016
Maria Adriana Marinescu, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale - refuz administrator, cai legale Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, detin 2 parti sociale/10% dintr-un srl. Doresc sa cesionez totul unui tert. Administratorul refuza semnarea Hotararii AGA si Actul Constitutiv ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti cate coduri CAEN sunt permise legal ptr a fi trecute in Actul Constitutiv al unei firme SRL pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Litigiu asociati srl Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, sunt in urmatoarea situatie , ptr care va rog sa ma sfatuiti ce sa fac: am fost asociat majoritar ( 2 asociati) in srl de la infiintare 2005 pana ... (vezi toată discuția)