avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Achizitionare masina (sfaturi)
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Achizitionare masina (sfaturi)

Eu vreau sa procedez in felul urmator si sunt interesat sa aflu daca este posibil:

Doresc sa achizitionez o masina, iar majoritatea proprietarilor vor contract de vanzare-cumparare;
Eu nu imi permit sa mai platesc inca odata taxa de imatriculare a masinii, deoarece este destul de costisitoare;
Pot face contractul de vanzare-cumparare si sa circul cu masina pe numerele vechi, fara a intampina probleme ?
Ce probleme pot intampina, daca ele exista ?
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 11:07, 18 Februarie 2016
Dispozitiile in vigoare impun obligativitatea finalizarii inmatricularii bunurilor mobile in termen de 30 de zile da la incheierea actului de achizitie,sub sanctiunea suportarii sanctiunilor legal prevazute
Altfel spus, va opreste politistul si va retine certificatul. Era sa o patesc si eu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca masina cumparata din strainatate vlad.eu vlad.eu Am si eu o nelamurire pe care o am cu privire la valabilitatea unei polite RCA facute in vederea inmatricularii. Problema mea este urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)