avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comun pe scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comun pe scara

Buna ziua, locuiesc la mansarda unui bloc (ultimul etaj) si doresc sa stiu daca se pune o lustra de lumina , nu trebuie platit de intreg blocul deoarece este spatiu comun?
Cel mai recent răspuns: alexandrachis , utilizator 17:19, 18 Februarie 2016
Daca este pe casa scarii, indiferent de etaj se plateste de toti locatarii.
Da, este pe casa scarii dar administratoarea considera ca doar noi, ultimii trebuie sa platim deoarece e ultimul etaj si doar noi avem acces acolo. Cu cine ar trebui sa vorbesc?
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional,reprezinta si apara interesele asociatiei si ale membrilor proprietari
Daca intentionati instalarea sistemului de iluminare pe calea de acces-care este parte comuna,c/v costuri se repartizeaza tuturor proprietarilor
Presedintele de asociatie este presedintele scarii?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2016
alexandrachis, utilizator
Asa au hotarat locatarii?

Alte discuții în legătură

Caldura pe casa scarii pia_ionita pia_ionita Buna ziua, 1. Administratora blocului in care locuiesc, a montat un calorifer lipit de peretele exterior al apartamentului ei, pe casa scarii, la parter. ... (vezi toată discuția)
Retragere asociatie de proprietari Videodek Videodek stau la parter de bloc si folosesc pentru accesul in locuinta intrarea suplimentara construita direct din trotuar, prin extinderea ... (vezi toată discuția)
Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)