avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comun pe scara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comun pe scara

Buna ziua, locuiesc la mansarda unui bloc (ultimul etaj) si doresc sa stiu daca se pune o lustra de lumina , nu trebuie platit de intreg blocul deoarece este spatiu comun?
Cel mai recent răspuns: alexandrachis , utilizator 17:19, 18 Februarie 2016
asa a zis administratoarea.
Asociatia este constituita pe o singura scara sau blocul are o singura scara?
Intrebati-o pe administratora daca detine un atestat pentru exercitarea profesiei de administrator iar daca are asa ceva intrebati-o cat a dat ca sa il obtina! Dar parerea mea este ca nu are atestat ptr ca ar trebui sa cunoasca legislatia specifica asociatiilor de proprietari si cum se repartizeaza cheltuielile pentru partile comune si restul de cheltuieli.
Pe scara nu mai exista si alte surse de iluminat, la intrarea in scara, in subsol, pe etaje?
Dansa detine mai multe scari printre care si aceasta in care locuiesc eu. Problema este ca e foarte nepasatoare in ce privesc lucrurile administrative, in schimb avem tot felul de taxe precum rechizite, salarul ei pe care il platim noi, degergentul femeii de serviciu plus salarul ei. Recent s-a stricat arcul usii de la intrare care a costat 1400 lei in total ! Mie mi se pare exagerat. Si vecinii sunt indiferenti pentru ca suntem un popor atat de "unit".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura pe casa scarii pia_ionita pia_ionita Buna ziua, 1. Administratora blocului in care locuiesc, a montat un calorifer lipit de peretele exterior al apartamentului ei, pe casa scarii, la parter. ... (vezi toată discuția)
Retragere asociatie de proprietari Videodek Videodek stau la parter de bloc si folosesc pentru accesul in locuinta intrarea suplimentara construita direct din trotuar, prin extinderea ... (vezi toată discuția)
Plata pentru reparatia liftului Spulbar Spulbar Buna ziua, Intai as dori sa multumesc pentru un eventual raspuns la problema mea. Am cumparat un apartament acum 7-8 ani intr-un bloc mai vechi, deci nu ... (vezi toată discuția)