avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Drum de acces intabulat in mai multe carti funciare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Drum de acces intabulat in mai multe carti funciare

Este normal ca drumul de acces (de servitute) sa fie intabulat in mai multe carti funciare? Am solicitat un extras de carte funciara pentru drumul de acces pentru a vedea daca este inregistrat si dreptul de servitute asupra drumului. Am primit un extras unde este intabulat doar o cota parte din drum respectiv 13,95% din drum, care apartine unuia dintre cei 7 proprietari ai lotului reprezentand drum de servitute. Nu ar trebui sa apara in extrasul de carte funciara toti propritarii, fiecare cu cota parte, ca in final sa insumeze 100% din teren?

Alte discuții în legătură

Drum de servitute flavius75 flavius75 Sunt un mare necunoscator si intentionez sa cumpar un teren. Vanzatorul initial si-a lotizat terenul in 14 parcele: 13 le-a vandut si lotul 14 l-a declarat ... (vezi toată discuția)
Extras de carte funciara pentru vanzare teren enverhoxha enverhoxha Posed de mai mult timp in Ilfov un lot de teren construibil, care are deschidere la 2 strazi: un drum privat de acces in indiviziune (din dezmembrare) si un ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute de trecere Batutu Anisca Batutu Anisca In urma cu cativa ani am cumparat un lot pentru care in actul de vanzare cumparare am cumparat si dreptul de trecere pe o latime de 4 m si o lungime de 170 ... (vezi toată discuția)