avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA suspendat - declaratii ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA suspendat - declaratii ANAF

Buna seara,

Am un pfa pt. care am suspendat activitatea in feb 2015. In cazul asta mai este nevoie sa depun in 2016 la ANAF declaratiile de genul 200, 220? De asemenea, sunt obligata sa depun noua declaratie ITL 002 pt a nu plati impozit majorat pe locuinta?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pfa - obligatii de plata in cazul incetarii contractului de prestari servicii DMM12 DMM12 Buna ziua Va aduc in atentie cazul PFA-ului meu: - pana la sfarsitul lunii aprilie sunt la zi cu toate declaratiile si toate obligatiile de plata (impozit, ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere d220 cu d200 smartconsult smartconsult \"Declaraţia 200 + 220 (după caz): Până la 29 februarie 2016.\" - Nu am gasit legislatia pentru acest termen? Unde scrie că se depun împreună, dacă ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa ondalin ondalin Dupa infiintare pfa pentru lectii de actorie, cum procedez cu taxele si impozitele pentru astfel de activitate, de lectii de actorie. multumesc. (vezi toată discuția)