avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abuz in sala de jocuri electronice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abuz in sala de jocuri electronice

Buna ziua,
Am urmatoarea problema:
Zilele trecute ma jucam la jocuri electronice. Deoarece trebuia sa fie acordat un jackpot am lasat aparatul sa ruleze pe modul auto si am plecat lasand un prieten in acea sala in caz ca voi castiga jackpotul. Agentul de paza a dezactivat modul auto si s-a jucat el banii de pe aparate folosind butonul Max Bet. A doua zi m-am intors in acea sala unde seful agentului de paza mi-a recunoscut ca nu a facut bine agentul de paza cand a jucat banii de pe aparate. Am anuntat ca voi spune ceea ce s-a intamplat patronului iar dupa doua ore am fost anuntat sa parasesc sala de jocuri pentru ca mi-a fost pusa interdictie.
Am trimis mail conducerii firmei dar nu am primit nici un raspuns.
Credeti ca pot sa dau in judecata acesta firma pentru furt si abuz?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Danyyy28 , utilizator 07:46, 29 Decembrie 2016
Faceti o sesizare in scris catre ONJN in care precizati problema dvs si solicitati luarea masurilor legale.Datele de contact ale ONJN le gasiti pe net,puteti sa faceti o sesizare in scris si catre firma de pariuri respectiva prin posta cu confirmare primire.
Multumesc
Si eu cam aceeasi problema o am mie mi sa pus interzis doar pt simplul fapt ca am cerut regulamentul unei tombole care acest regulament se schimba zilnic si i am spus managerului ca nu are voie sa schimbe regulamentul si ca ii trebuie avizul celor de la onjn. Si aceasta tombola sa inchis

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt la jocurile de noroc MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Sunt un impatimit al jocurilor de noroc si as vrea sa ma lamuriti cu un lucru. Ma joc la o singura sala, este o sala unde vin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. luna aceasta,am participat la o tombola la o sala ... Caramitru2121 Caramitru2121 Buna ziua. Luna aceasta,am participat la o tombola la o sala de jocuri de noroc (pacanele) unde am fost extras,dar biletul a fost invalid,motivul fiind de ... (vezi toată discuția)
Bilet castigator pariuri sportive refuzat la plata wallberg wallberg Buna ziua. Am jucat si eu 2 bilete ieri, 26.05.2015 la casa de pariuri sportive NetBet, bilete ale caror pronostic a iesit castigator. Astazi cand am fost in ... (vezi toată discuția)