avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxă auto
Discuție deschisă în Executare silită

Taxă auto

Am hotarire definitiva de la tribunalul Alexandria hotărîre de lol a curtea de apel București prin care a fost respins recursul anaf am depus de 6luni cerere de returnare taxă auto la anaf videle am depus o altă cerere acum o lună ,toate cu nr de înregistrare tot și refuza să îmi dea un raspuns mi.au zus ca nu dau nici un ban să trec stada săi dau în judecată ca nu îmi dau bani...se pare ca în țară asta Hotăririle judecătorești sint frecție la picior...dac era invers anaf îmi bloca conturile imediat ...cevpot face?

Alte discuții în legătură

Mai pot declara recurs daca litigiul a fost solutionat irevocabil? gelu27 gelu27 Am chemat in judecata AFP si DGFP pt taxa auto varianta a II-a, la Tribunal. Am castigat la prima instanta. DGFP-ul a facut recurs care ieri 25.04.2012 a ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu Miorita S Miorita S Buna, Am hotarare judecatoreasca definitiva de recuperare timbru de mediu si dobanda+cheltuieli din august, am depus cererea de recuperare la ANAF in 3 oct ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere si /sau sanctionare... cai de atac. ctynn ctynn chemare in judecata la tribunalul judetean... recurs numai in cazul salariatului in termen de 10 zile? ... pentru ca sarcina probei e in seama angajatorului ( ... (vezi toată discuția)