avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere si /sau sanctionare... cai de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere si /sau sanctionare... cai de atac.

chemare in judecata la tribunalul judetean...
recurs numai in cazul salariatului in termen de 10 zile? ... pentru ca sarcina probei e in seama angajatorului ( art. 287 c. mun. ) si astfel se poate constata ca angajatorului ii este prescris dreptul la actiune... se precizeaza: pana la prima zi de infatisare ( art. 134 c. pr. civ.)
cerere de revizuire in termen de o luna de la comunicare hot. definitive a tribunalului?... pentru ca exista 322 pct 1 si pct.2, eventual si pct.3.
contestatie in anulare in baza art. 317-321 c. pr. civ. la recursul respins ca fiind nefondat pentru salariat fiindca pentru angajator devine inadmisibila acelasi art 287 c. mun. .
1. Ce se intamnpla daca salariatul face si recurs si revizuire?
2.Ce gresesc in ceea ce am scris mai sus?
opinii...B-)
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 10:45, 19 Februarie 2010
interzicerea unei cai de atac a hotariri judecatoresti nu poate fi interzisa uneia din partile litigiului, indiferent de stadiul procesual. in dreptul muncii exercitarea caii de atac, chiar facuta de salariat, nu implica neexecutarea sentintei de catre angajator.
nu consider ca ar fii vorba de interzicerea dreptul la actiune ci de prescrierea acestuia mai ales ca poate fii formulata si cerere reconventionala!
ce se intampla si in cazul in care nu se prezinta sa zicem decat numai la primul termen iar art. 288 c mun. nu este aplicat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare vagner vagner Am avut un proces la Tribunal,am facut recurs la Curtea de Apel s-a dat ca irevocabila.Se mai poate face ceva?sau pot cere Revizuirea dosarului,sau sa fac ... (vezi toată discuția)
Cerere revizuire Lungu Constantin Lungu Constantin De la Tribunal am primit respingerea actiunii la contestatie decizie de concediere, la fel si de la Curtea de Apel dupa recurs. Intrebarea este la ce instanta ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca oprea_rodica68 oprea_rodica68 intr-un proces pe litigiu de munca cine face dovada probelor partea parata sau partea reclamanta? (vezi toată discuția)