avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ajutor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ajutor

sunt o firma care importa din ue , dupa ce platesc acciza la vama si depozitez marfa la sediul firmei mai am obligatia sa informez vama cand vand respectivul produs ??
nu aveti obligatia de a informa vama, acciza se achita la finante cu OP si se declara prin decontul de accize 103. Vama va poate insa oricand solicita documentele si va poate controla in legatura cu produsele accizabile. Pentru a comercializa acest gen de produse este necesara si autorizatie, care o elibereaza vama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accize cafea ginnyy ginnyy Imi puteti confirma, va rog, ca acciza pe cafea este datorata doar de primul importator sau de producator. In cazul meu, daca cumpa cafea pt revanzare de la ... (vezi toată discuția)
Import si vanzare online CorneliuP CorneliuP Dorim sa importam din UE si din SUA produse cosmetice auto, gen polish, detergenti si samponuri auto, ceruri auto si sa le distribuim in Romania en-detail prin ... (vezi toată discuția)
Locul de import art.206ind.30 cod fiscal sabinna sabinna Un expeditor inregistat cumpara un produs ( importa) de la un antrepozitar vamal. conform Cod fiscal \"locul de import\" este locul unde se afla produsul in ... (vezi toată discuția)