Buna ziua
Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , nu am pastrat placutele (cu numere) si nu mai gasesc nici certificatul de inmatriculare (talonul).
Practic nu mai detin decat Cartea de identitate a vehiculului .
Cum pot totusi sa radiez masina care, de fapt nici nu mai exista si pentru care platesc impozit.
Multumesc
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti bunul mobil urmare predarii la centru specializat
In baza declaratiei notariale ,solicitati radierea la cerere a vehicului de pe rolul dv fiscal
Autoritatea fiscala poate dispune radierea bunului mobil dupa achitarea eventualelor debite in evidenta
Mergeti la finante si cereti sa vorbiti cu dirigintele sau ce denumire are. Ii explicati situatia, faceti o cerere prin care mentionati ca nu mai detineti acel autoturism si il va radia. Trebuie sa platiti toate datoriile insa.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Auto pentru radiere
nyrolf
buna ziua !! am fost posesorul unui auto dacia 1300 ,,,,,pana in anul 1997 ,cand am dat-o la fier vechi fara a lua documente ,am actele de imatriculare ... (vezi toată discuția)