avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto

Buna ziua
Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , nu am pastrat placutele (cu numere) si nu mai gasesc nici certificatul de inmatriculare (talonul).
Practic nu mai detin decat Cartea de identitate a vehiculului .
Cum pot totusi sa radiez masina care, de fapt nici nu mai exista si pentru care platesc impozit.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: zulg , utilizator 11:34, 22 Februarie 2016
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti bunul mobil urmare predarii la centru specializat
In baza declaratiei notariale ,solicitati radierea la cerere a vehicului de pe rolul dv fiscal
Autoritatea fiscala poate dispune radierea bunului mobil dupa achitarea eventualelor debite in evidenta
Mergeti la finante si cereti sa vorbiti cu dirigintele sau ce denumire are. Ii explicati situatia, faceti o cerere prin care mentionati ca nu mai detineti acel autoturism si il va radia. Trebuie sa platiti toate datoriile insa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto pentru radiere nyrolf nyrolf buna ziua !! am fost posesorul unui auto dacia 1300 ,,,,,pana in anul 1997 ,cand am dat-o la fier vechi fara a lua documente ,am actele de imatriculare ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala autoturism. Eual Eual Din anul 2007 am dat ce a mai ramas dintr-un autoturim Trabant. celor care colectau fier vechi. pastrand numerele de inmatriculare si placutele de identificare ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)