avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Buna seara. Revin cu rugamintea de a ma lamuri si pe mine in urmatoarea situtie, executorul judecatoresc tot amana sa dea incetarea executarii dispuse, de o saptamana ma duce cu vorba. Reamintesc poprire suspendata deoarece executarea a fost dispusa avand la baza un contract de credit incomplet, respectiv calitatea mea de girant a incetat printr- un act aditional la acel contract. Nu stiu ce sa fac pentru ca imi expira termenul pentru contestatie. De asemenea daca eu fac contestatie si el da intre timp incetarea executarii, instanta poate lua la cunostinta de incetare si pot pierde cheltuielile de judecata? Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Executare silita danielanic danielanic Buna seara. Va rog ss ma ajutati cu cateva raspunsuri la urmstoarele intrebari: Daca ulterior inceperii executarii silite prin poprirea pe salariu executorului ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi pentru o datorie platita bogdan_ciprian bogdan_ciprian Buna ziua, In iulie 2013 am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, pentru un credit neachitat si pe care nu am vrut sa-l achit firnei de ... (vezi toată discuția)
Poprire salar giranti vendeta vendeta buna seara. un credit de la creditcoop, debitorul nu mai poate plati ratele; banca infiinteaza poprire pe salarul unui girant( in 2008- poprirea reprezinta cam ... (vezi toată discuția)