avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... restrangere activitate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

restrangere activitate

Buna seara!
O intrebare as avea si eu, va rog:
Daca o persoana ramane cu 8 ore norma de predare intr-o scoala, aflandu-se in aceasta situatie in restrangere partiala de activitate, este legal sa i se scoata la concurs aceste ore?
Multumesc! Seara buna!
Cel mai recent răspuns: Malek , utilizator 19:17, 2 Martie 2016
Intri in restrangere atunci cand ai mai putin de jumatate din norma...norma e 18 ore deci 8 ore reprezinta mai putin si deci intri in restrangere. Tu faci confuzie cu situatia in care poti sa-ti completezi norma...se face acest lucru dar cand ramai cu 16...14...12...9...mai putin reprezinta restrangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare de norma in scoala: consecinte in urmatorul an scolar? carmengi carmengi Buna ziua! La liceul nostru suntem 4 profesori titulari si normele sunt aprox. 3,40, in loc de 4. In situatia in care eu am dubla specializare, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Reintregire norma didactica si asezarea pe ore Mara2020 Mara2020 Buna ziua! Pana anul acesta am fost titulara in doua scoli. Cand m-am titularizat am avut 16 ore intr-o scoala si 4 ore in cealalta scoala. In anul scolar ... (vezi toată discuția)
Restrangere de activitate Mbcristina Mbcristina Sunt profesor de matematica si anul trecut la scoala unde predau, fiind doar 8 clase (32 de ore), pentru stabilirea profesorului cu norma intreaga s-a facut ... (vezi toată discuția)