avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit 5,5% CASS pe dividende
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit 5,5% CASS pe dividende

Incepand cu anul 2016 veniturile din dividende vor fi impozitate cu 5,5%. Intrebarea este daca asociatul sau asociatii neangajati beneficiaza de ceva in sistemul de sanatate in baza sumelor care se vor plati sau este doar o formalitate prin care se obtin mai multi bani pentru sistemul medical. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeab92 , utilizator 02:23, 11 Martie 2016
impozitul pe dividende( 5% ) nu are nici o legatura cu CASS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe dividende si cass din 1 ianuarie 2016 si 1 ianuarie 2017 vasilemb vasilemb Conform noului cod fiscal: Art 43(2) si Art. 97 (7) Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, impozitul pe DIVIDENDE este 16% Art 43 (6) si Art. 97 (9) ... (vezi toată discuția)
Impozit 5,5% cass pe dividende ContSters174925 ContSters174925 Intrebarea 1:Angajat cu 2 ore/zi contract individual de munca si in acelasi timp asociat si administrator intr-o firma pentru care am obtinut dividende si am ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende emaio emaio Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii privind impozitul pe dividende pentru anul 2015, dar si pentru anul 2016.Am citit in legatura cu acest ... (vezi toată discuția)