avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotarare judecatoreasca ptr pers pusa sub interdictie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotarare judecatoreasca ptr pers pusa sub interdictie

Doresc sa-mi dati ca model o cerere prin care sa solicit punerea sub interdictie a unei pers si obtinerea tutelei ptr succesiune.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 19:38, 22 Februarie 2016
Trebuie sa faceti o expertiza medico-legala psihiatrica care sa constate lipsa de discernamant a persoanei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea sub interdictie a majorului IuliaBe IuliaBe Buna seara! Am cateva nelamuriri in ceea ce priveste aceasta masura de protectie a persoanei fizice si va rog sa ma ajutati. Pe scurt, este vorba despre tatal ... (vezi toată discuția)
Succesiune arvat_t arvat_t Buna seara,in urma decesului mamei mele,suntem trei mostenitori.Unul din cei trei frati,este senil,diagnosticat cu dementa senila.In fata notarului ptr ... (vezi toată discuția)
Cum putem ajuta legal un membru al familiei? iconita iconita cum putem ajuta un membru al familiei, respectiv fiica adulta care are probleme pshihice pe care nu le constientizeaza si deci nu vrea sa mearga la ... (vezi toată discuția)