avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Legea Antifumat - narghileaua
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Legea Antifumat - narghileaua

Este legala Narghileaua si folosirea ei in locatii publice ? dupa cum stiti in lege nu exista termenul de narghilea sau alte sinonime si mentionez ca pentru prepararea ei nu se folosesc neaparat produse din tutun, se pot folosi si produse naturale care nu au nici o legatura cu produsele din tutun, ex: pietre minerale , arome naturale pe baza de plante

Alte discuții în legătură

Legea antifumat - narghilele nedelcueugen nedelcueugen Buna ziua. detin o companie...o firma srl cu care colaborez cu restaurante cluburi pentru a le oferi produsul meu..narghileaua turceasca...eu cu sculele mele ... (vezi toată discuția)
Legea fumatului - narghileaua moussa moussa Am dori sa stim daca prin lege , narghileaua intra in categoria tigaretelor sau va fi o exceptie la fel ca in celelalte state europene? (vezi toată discuția)
Comercializare produse cu tutun Constantin.73 Constantin.73 Buna ziua, pentru vanzare de produse mixate, cu continut de tutun? mai este nevoie de timbre, accize si alte permisiuni, atunci cand continutul de tutun din ... (vezi toată discuția)