avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declarare impozite la contractele civile in d112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declarare impozite la contractele civile in d112

Buna ziua,

Stie cineva daca incepand cu ianuarie 2016, contractele civile mai trebuiesc inregistrate in declaratia 112 si daca da, ce contributii la stat se opresc?

Daca nu se declara in 112, care este regimul lor de inregistrare?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata la pensii si somaj este obligatorie si pentru cei care mai au un loc de munca? elena covaci elena covaci As dori sa stiu daca am un angajat in cadrul asociatiei de proprietari care mai are un loc de munca ce platesc pt. el?Stiu sigur ca trebuie sa ii opresc si sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 sweetlacry sweetlacry am o intrebare: se mai plateste comision ITM? - se mai depune statul de plata la ITM ? pt ca in declaratia 112 nu am vazut nimic in legatura cu ITM? va ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)