avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 477/2004
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 477/2004

Buna seara,

va rog, imi poate spune cineva daca Legea 477/2004 privind codul de conduita al personalului contractual a suferit modificari fata de forma publicata in 2004 ? Daca da, care sunt actele normative modificatoare ? Eu nu am gasit nimic pe net, asa ca apelez la "intreaba un prieten ". Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 24 Februarie 2016
Programul legislativ pe care il folosesc zice ca nu a suferit nicio modificare :)
Legea nr. 477 din 8 noiembrie 2004privind Codul de conduită a personalului contractual din autorităţile şi instituţiile publice nu a suferit modificari ...

O gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! mă interesează unde pot găsi legea 477/2004 cu ... Taceluca28 Taceluca28 Bună seara! Mă interesează unde pot găsi legea 477/2004 cu toate modificările ulterioare ( actualizată).Mulțumesc frumos! (vezi toată discuția)
Informatii despre legi dallya dallya Buna seara. Sper sa nu fiu off-topic, dar va rog sa ma ajutati cu cateva link-uri spre cele mai relevante surse despre legislatia de mai jos. Eu am tot cautat ... (vezi toată discuția)
Legi si hotarari - ultima varianta actualizata volvera volvera Buna ziua ! Unde as putea gasi: 1. Drepturi, obligaţii şi sancţiuni conform Codului muncii. Bibliografie: Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, ... (vezi toată discuția)