avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA schimbare sediu social
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

schimbare sediu social

O firma a carei cod de tva a fost anulat pentru depunere decont de tva fara tranzactii,in prezent si-a schimbat sediul social.
La sediul social nou s-a declarat si un punct de lucru pt.acelasi spatiu.
Intrebari-
-la depunere 050 ce alte documente mai sunt necesare (schimbarea sediului se face intr-un alt sector)
se depune si certificatul in scopuri de tva in original pt.anulare/schimbare
-cum se face reinregistrarea in scopuri de tva?-declaratie si documente (0098+088?)
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2016
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social - formalitati administratia financiara bibacj bibacj Imi spuneti va rog ce declaratie se depune la Administratia Financiara pentru schimbarea sediului social. Multumesc (vezi toată discuția)
Formularul 050 niko79 niko79 Buna ziua! Am un SRL care isi schimba sediul din Bucuresti in jud. Galati. Am vrut sa depun 050 si de la Galati spun ca obligatoriu trebuie depus si 088 ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului fifi58 fifi58 firma platitor de tva, cu cifra de afacere pe anul 2016 deja peste plafonul de 100000 euro , cu toate impozitele platite la zi intentioneaza sa schimbe sediul ... (vezi toată discuția)