avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

conform acestui paragraf din radierea unui autovehicol, termenul de posesie teren se refera la un teren intravilan s-au extravilan s-au la amandoua ? mai concret primaria din comuna Bors, Bihor sustine ca imi poate da adeverinta ca posed teren necesara la politie daca terenul ar fi intravilan. va multumesc "Declaratie pe proprie raspundere a titularului inmatricularii sau a mostenitorilor legali ai acestuia, din care sa reiasa ca vehiculul nu mai circula pe drumurile publice si o copie unui document care atesta detinerea unui garaj, teren, curte, parcare, unde va fi depozitat vehiculul respectiv, acte necesare in cazul in care posesorul nu mai doreste mentinerea vehiculului in circulatie"

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism numai cu cartea de identitate a vehiculului goldeneye_2_5 goldeneye_2_5 Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
Radiere Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)